A causa de la situació extraordinària derivada del Covid-19 i fins a nou avís, us comuniquem que només farem enviaments dos cops per setmana. Gràcies per la comprensió.

Protecció de dades

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat Clients responsabilitat de AGROMONISTROLET, SL, i seu social a Casa Casanova de Monistrolet s/n , 08256 Rajadell (BARCELONA)

La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar la nostra cartera de clients i poder oferir-li els nostres productes. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es faci a Casa Casanova de Monistrolet s/n , 08256 Rajadell (BARCELONA) o bé per correu electrònic a collbaix@cellerelmoli.com