A causa de la situació extraordinària derivada del Covid-19 i fins a nou avís, us comuniquem que només farem enviaments dos cops per setmana. Gràcies per la comprensió.

Les instal·lacions de Collbaix Celler el Molí han acollit aquest dijous l’acte de presentació d’un final d’etapa de la Volta Ciclista Catalunya, que enguany arriba a la seva edició número 100. Collbaix Celler el Molí és un dels espònsors d’aquest final d’etapa, que ha estat possible gràcies a la col·laboració dels patrocinadors que han fet costat a l’Ajuntament de Manresa.

La Volta se celebrarà del 23 al 29 de març, amb una etapa manresana, que haurà començat a la Pobla de Segur. La meta a Manresa estarà situada, concretament, a la carretera de Cardona, davant del número 44. La Volta, i l’etapa amb el final a Manresa, es veurà en directe a 190 països d’arreu del món, dels cinc continents. A Catalunya es podrà veure per Esport3, i n’oferiran les imatges Teledeporte, Eurosport i Eitb (País Basc). Hi haurà més de 170 periodistes acreditats i, en el cas concret de Manresa, la sala de premsa serà al Casino.

La resta dels patrocinadors són Carrefour Manresa, Control Sistemes, Denso, Deporvillage, ICL Iberia, McDonalds, Món Sant Benet-Fundació Catalunya La Pedrera i UManresa (UVic-Ucc).

L’acte de presentació va tenir les intervencions de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i de Rubèn Peris Latorre, president Volta Ciclista a Catalunya. Van assistir-hi també Antoni Massegú Calveras, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament; Víctor Mur Milà, secretari general de la Volta Catalunya; i representants dels diferents patrocinadors.

A banda de Sebastià Catllà i Josep Maria Claret (de Collbaix Celler el Molí), van ser-hi Christian Noguera (Carrefour Manresa), Xavier Pladellorens (Deporvillage), Joan Farrés i Xavier Furió (Control Sistemes), Josep Manuel Giménez i Alfons Menor (Denso), Valentí Martínez i Àngels Fuster (FUB), i Beny Leifer (ICL Ibèria). Sebastià Catllà també va ser-hi present com a conseller delegat d’Oliva Torras Grup i com a representant de Mon Sant Benet Fundació Catalunya La Pedrera. També van ser-hi representant de la Penya Ciclista Bonavista i l’exciclista professional Francesc Sala.

L’acte, que va tenir presència de diversos mitjans de comunicació, va finalitzar amb un tast de dos vins Collbaix Celler el Molí, acompanyats de formatges Muntanyola d’Ampans.