A causa de la situació extraordinària derivada del Covid-19 i fins a nou avís, us comuniquem que només farem enviaments dos cops per setmana. Gràcies per la comprensió.

Juntament amb cinc cellers més de la DO Pla de Bages, Collbaix Celler el Molí serà present a la primera edició de la Barcelona Wine Week (BWW), que impulsa Alimentaria Exhibitions i la Federación Española del Vino (FEV) i que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona del 3 al 5 de febrer

Collbaix Celler el Molí serà present, com a expositor, a la primera edició de la Barcelona Wine Week (BWW), un esdeveniment organitzat per Alimentaria Exhibitions i la Federación Española del Vino (FEV) i que neix amb l’objectiu de convertir-se en el major aparador del vi espanyol de qualitat per als operadors nacionals i internacionals. Amb una previsió d’ocupació de més de 30.000 m2 i al voltant de 600 expositors, aquest esdeveniment professional de caràcter disruptiu està rebent una acollida molt positiva per part d’empreses, institucions i organismes del sector en l’àmbit nacional.

Collbaix Celler el Molí assistirà a la primera Barcelona Wine Week (BWW) juntament amb cinc cellers més de la DO Pla de Bages. Concretament, compartià espai amb el celler Les Acàcies (Avinyó). Collbaix Celler el Molí ocuparà l’estand C648. El celler presentarà pràcticament tots els seus vins en un esdeveniment que oferirià experiències diverses, com ara tasts lligats a la música i l’art al costat de formacions per conèixer les últimes tendències del sector. BWW desplegarà un programa d’activitats que buscarà que l’experiència dels visitants amb el vi sigui de 360 graus.

Josep Maria Claret, responsable de Collbaix Celler el Molí, considera que aquest esdeveniment “és clau per al vi català”, ja que ser-hi present representa “una oportunitat magnífica per donar-nos a conèixer i seguir internacionalitzant-nos”. Els productes de Collbaix Celler el Molí, ecològics i distingits molt recentment amb el segell Biosphere, posen de relleu el compromís del celler amb la sostenibilitat ambiental, econòmica i social que contribueixen al desenvolupament respectuós d’activitats.