Collbaix Celler el Molí, pel seu compromís amb la
sostenibilitat turística, va obtenir el passat dia 26 de novembre el segell Biosphere

Collbaix va rebre el passat dia 26 de novembre, a l’espectacular Monestir de Santa Cecília, sota la protecció de la gran Muntanya de Montserrat, el distintiu que li reconeix el seu compromís per la sostenibilitat Biosphere i que renova la seva adhesió amb el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central. El distintiu és entregat pel Consell Comarcal del Bages i la Diputació de Barcelona.

Biosphere és una certificació de sostenibilitat turística que reconeix l’activitat empresarial sota uns principis de sostenibilitat ambiental, econòmica i social que contribueixen al desenvolupament respectuós d’activitats, tant a la comarca i com en el conjunt de Catalunya.

En el marc del Biosphere, treballem perquè la gestió de l’empresa a nivell intern sigui òptima des d’un punt de vista sostenible i eficient, mitjançant la incorporació d’estrictes manuals de bones pràctiques.

La jornada d’entrega de distintius PIT (punt d’informació turística), Biosphere i Geoparc Mundial incloïa també una visita guiada a Santa Cecília de Montserrat, espai d’art Sean Scully i un tast de receptes de la guia “El mató de Montserrat, el formatge del Bages a la cuina”.