El Singular d’Àmfora blanc de Collbaix Celler el Molí ha obtingut un 9,74 a la Guia de vins de Catalunya 2020, que es va presentar el passat 4 de novembre en la tradicional festa celebrada al World Trade Center, a Barcelona.

Un total de 114 cellers de les Denominacions d’Origen del territori català van participar a la festa oferint tastos dels productes que aquest any han obtingut més d’un 9,5 en els tastos a cegues que han fet l’equip de la guia.

El Singular d’Àmfora negre i blanc han obtingut unes notes excepcionals

El Guia de vins de Catalunya 2020 ha donat unes excel·lents puntuacions a diversos vins de Collbaix Celler el Molí. A banda del Singular d’Àmfora blanc, el vi amb la millor nota de la DO Pla de Bages, també han sobrepassat la nota de 9, el Singular d’Àmfora negre (9,71), el Singular blanc (9,39), el Sagal blanc (9,23) i el Sagal negre (9,22).

Josep Maria Claret en plena Festa de la Guia de Vins de Catalunya

La Festa de La Guia de Vins de Catalunya és un acte que té una gran repercussió al sector dels vins a Catalunya. Des dels seus inicis fins l’actualitat, la Guia ha anat consolidant-se com una eina imprescindible per avaluar els vins catalans. La Guia valora especialment el treball amb varietats autòctones i que s’utilitzin recipients alternatius a les botes per madurar el vi, amb ara les àmfores.

Josep Maria Claret, responsable de Collbaix Celler el Molí, assenyala satisfet que és “un orgull haver obtingut aquestes puntuacions, sobretot les dels dos Singulars d’Àmfores. Ser a la Guia, amb bones valoracions, evidentment ens dona un gran prestigi. Estem molt contents”.

El punt de tast de Collbaix Celler el Molí a la Festa de la Guia de Vins de Catalunya