Collbaix Celler el Molí va participar el diumenge 6 d’octubre a la Mostra de Vins dels Cellers de la DO Pla de Bages i Caves d’Artés, juntament amb catorze altres productors de la DO. La jornada, que s’emmarcava en la Festa de la Verema del Bages, va representar una magnífica oportunitat per presentar pràcticament tots els vins del celler, ja que va aplegar un elevadíssim nombre de visitants, que van omplir la plaça Vella d’Artés.

Collbaix Celler el Molí va portar a la cita artesenca un total de set vins diferents: les tres varietats del Sagal (blanc, rosat i negre), la Llobeta, el Rector de Ventallola i el Singular blanc i el Singular negre. Tal i com ressalta Josep Maria Claret, responsable de Collbaix Celler el Molí, “any rere any, la Festa de la Verema se supera en xifra de visitants, vendes i tastos, i enguany no va ser una excepció”.

Claret afegeix que el volum de públic és cada vegada d’un perfil més de fora del Bages, “que provenen d’altres comarques, habitualment aficionats al vi, amb coneixements d’enologia i que coneixen i valoren molt el producte de la DO Pla de Bages”.

Per tot plegat, el celler fa un balanç absolutament positiu de la Mostra, tant per l’afluència d’un públic com per “l’esplèndida” rebuda dels vins del celler.