Cistella
0 items
 

Celler el Molí

Per elaborar els nostres productes cultivem dues finques a la comarca del Bages. L’una, de la qual en prenem el nom, és la finca El Molí, situada en un paratge enfront de la serra de Montserrat i als peus del turó de Collbaix; l’altre és als Plans de la Casa Nova, a Monistrolet de Rajadell. En aquestes dues finques del Pla de Bages hi cultivem ecològicament vinya i oliveres per elaborar vins i olis de primera qualitat respectant així l’entorn natural on ens trobem.

 

El Celler.

El celler el Molí manté un equilibri entre la tradició i la modernitat. S’ha integrat en l’entorn i s’ha dissenyat i pensat per mantenir-nos fidels amb el nostre compromís de producció de qualitat i ecològica. Per tant, comptem a les nostres instal·lacions amb elements com càmera frigorífica, taula de tria de raïm, control de temperatura tant a celler com a la zona de criança. D’aquesta manera aprofitem al màxim els avantatges tecnològics actuals per fer que la nostra innovació esdevingui tradició.

 

Sol i clima.

L’excepcional microclima de la comarca ens permet el cultiu idoni de vinyes i oliveres. Al Pla de Bages gaudim d’un clima mediterrani de muntanya mitjana, amb pluges escasses i una oscil·lació tèrmica anual bastant acusada. Les terres són principalment sòls franc-argilosos.

 

Producció ecològica.

A través del cultiu ecològic, respectem al màxim el sòl, la flora i la fauna autòctones utilitzant només productes orgànics. El sòl es manté amb lleguminoses per evitar-ne l’erosió i alhora enriquir-lo afavorint així els cicles biològics.
Aquest compromís amb el medi ambient l'extenem a tots els procesos de producció, elaboració i gestió dels nostres productes i vinyes. Un respecte amb l'entorn certificat pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

 

Vins i oli.

A la nostra finca cultivem 30.000 ceps de les varietats Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Macabeu i Picapoll, autòctona; i 8.000 oliveres de la varietat Arbequina, totes elles repartides en 18 ha.